DJECO

Brandul francez «Djeco» este cunoscut de părinți și copii din anul 1954. Djeco include nenumărate produse pentru jocuri active și inteligente. Seria jucăriilor din lemn Djeco este foarte colorată și are drept scop de a face cunoștință copiilor cu primele senzații, copilul învață culorile, formele, cifrele, recunoaște obiectele prin atingere, astfel, își formează abilitățile motorice și de vorbire. Jocurile active ajuta copilul să rămână în formă și să se distreze cu prietenii acasă și în aer liber. În crearea jucăriilor Djeco participă peste 150 de designeri și ele trec aprobarea psihologilor. Produsele Djeco sunt axate pe educația estetică și dezvoltarea sentimentului de frumusețe, jucăriile de calitate influențează în mod activ dezvoltarea armonioasă a copiilor, continuând să-i încânte și la vârsta adultă.

JELLYCAT

Brandul britanic de jucării din pluș Jellycat, a fost fondat în anul 1999. Design-ul drăguț și amuzant în combinație cu materiale de calitate superioară și stilul britanic predau unicitate jucăriilor!

Originale, uneori chiar ciudate, jucăriile Jellycat sunt incredibil de moi și pot surprinde atât copiii, cât și adulții. Iepurașii – sunt punctul forte al acestui brand, deși, colecțiile Jellycat au o varietate uimitoare de diverse poziții!

carousel-jellycat
carousel-omy

OMY

OMY Design & Play – este un brand neobișnuit și diferit de toate celelalte. Compania dezvoltă produse amuzante, grafice și inteligente pentru întreaga familie. Datorită picturilor originale OMY adulții împreună cu copiii au posibilitatea de a călători în lumea creației. Fiecare colecție este diferită ca mărime – de la mici sketchbook-uri de buzunar, la imagini gigantice, care pot fi colorate cu ușurință de toată familia.

Toate produsele OMY sunt proiectate cu dragoste în studioul aflat la Paris, unde se acordă o atenție deosebită alegerii materialelor și originalității fiecărui element nou. Produsele OMY – reprezintă un cadou special, pentru adulți și copii!

LILLIPUTIENS

Lilliputiens este noul brand, care a ajuns la Carousel🎠 direct din Belgia🇧🇪️. Jucării mulțifuncționale din pluș, mingi⚽ și jocuri de rol interactive🎂, cărți senzoriale📚 și rucsacuri🎒 pentru copii! Jucăriile în interiorul cărora sunt ascunse formele tridimensionale ajuta copiii să recunoască figurile, să potrivească obiectele și să dezvolte abilități motorice fine! Toate produsele Lilliputiens sunt hipoalergice.Design creativ, conceput de mame creative!💛

carousel-italtrike

ITALTRIKE

Din anul 1983, compania italiană «Italtrike» dezvoltă și produce transport pentru copii: biciclete, vehicule fără pedale, role, care permit plimbare pe terenurile de joacă, parcuri, zonele suburbane. Compania este cunoscută în întreaga lume pentru calitate înaltă și un design exclusiv.

Italtrike sprijină sportul și demonstrează astfel că plimbările pe bicicleta de la orice vârstă sunt foarte distractive.